Mano (The L. Square)

鐵飯腳話:不如開個album放下我哋食過嘅Tiramisu? ☕️🍰 要個album越嚟越豐富,又去唔到旅行住,就決定要不時去下香港嘅意大利餐廳尋覓最愛嘅tiramisu~➿𝑴𝒂𝒏𝒐 𝑳𝒂𝒔𝒂𝒈𝒏𝒆 ($188)用咗兩種芝士,拉絲又夠哂chessy🧀 啖啖滿足😌 蕃茄醬嘅酸味令到整體唔會太膩~ 千層麵 portion 兩個人share啱啱好,會有空間試吓其他菜~➿𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 𝑷𝒂𝒓𝒎𝒊𝒈𝒊𝒂𝒏𝒂 ($288)相對少見嘅炸雞胸,巧妙地釀入牛肝菌,好香呀😆 仲加咗厚厚嘅芝士去焗🤩🧀 焗完炸雞胸嘅炸漿皮仲保留到香脆👍🏼 好食啊~➿𝑻𝒊𝒓𝒂𝒎𝒊𝒔𝒖 ($78)整體幾濕潤,Mascarpone Cheese嘅部分好順滑,底部嘅酒味幾重~

➿𝑴𝒂𝒏𝒐 𝑳𝒂𝒔𝒂𝒈𝒏𝒆 ($188)

➿𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 𝑷𝒂𝒓𝒎𝒊𝒈𝒊𝒂𝒏𝒂 ($288)

➿𝑻𝒊𝒓𝒂𝒎𝒊𝒔𝒖 ($78)