1天前 0 瀏覽
朋友鍾意食辣 想搵我陪佢食烤魚搵到一間都幾高人氣嘅試吓餐廳好有日式餐廳嘅味道 卡位係好舒服既梳化店員推介酸辣金湯酸菜烤魚,相比市面餐廳都係麻辣烤魚,酸菜烤魚來得比較特別。我哋叫咗清江魚,肉質鮮嫩,油香十足,大大條。烤魚係一份份下單後新鮮炒製上枱架,真係香氣四溢,好吸引。烤魚仲免費送配菜組合,上枱時已經同烤魚一同煮好,有金菇,薯仔片,蓮藕片,豆卜,娃娃菜等等。蔬菜好入味,好豐富。另外再加咗個啫啫鴨血,經過烹煮嘅鴨血,辣辣地,再加落烤魚鍋,特別惹味。餐廳嘅燒烤食品,亦都十分出色,配埋買一送一嘅Sapporo生啤,特別滋味。另外仲叫咗個可樂。燒雞翼、燒五花腩 醃得好入味,燒製後特別香口,好食。超級大份嘅燒茄子,配上蒜蓉辣椒,味道好夾。陀地燒生蠔同燒元貝大大隻配上好多嘅蒜蓉辣椒,好新鮮。即炸有皮薯條配上黑松露醬,炸得熱辣辣,好好食呀
朋友鍾意食辣 想搵我陪佢食烤魚
搵到一間都幾高人氣嘅試吓

餐廳好有日式餐廳嘅味道 卡位係好舒服既梳化

燒雞翼、燒五花腩 醃得好入味,燒製後特別香口,好食。

超級大份嘅燒茄子,配上蒜蓉辣椒,味道好夾。

陀地燒生蠔同燒元貝大大隻配上好多嘅蒜蓉辣椒,好新鮮。

即炸有皮薯條
配上黑松露醬,炸得熱辣辣,好好食呀
  • 香燒原條茄子
  • 酸辣金湯酸菜烤魚