Poking

最近出完銅鑼灣做gym, 順便想搵下附近有冇咩健康食物,比我發現到喺最近好hit既Poke飯一於決定去試下~銅鑼灣新店地方大少少,有打卡位Poking既選料好健康,以高蛋白高營養的食材為主。今次我同朋友兩個飯,餐牌寫哂材料同卡路里,勁岩我呢啲Keep fit 人士~我揀左Creamy Baby, 材料有三文魚,牛油果,鷄蛋絲,豆腐,青瓜,蟹籽,木魚絲,脆炸蒜粒,配芥末乳酪沙律醬,份量超大!口感好豐富清爽。我做完運動食就岩哂~朋友叫左新推出既 I am Greedy,材料有三文魚,吞拿魚,鲜蝦,蟹柳沙律,蟹籽,雞蛋絲,青瓜,枝豆,芝麻,三文魚同鮮蝦好新鮮,雞蛋粉配埋壽司飯勁入味,成碗清哂!另外仲叫左一杯火龍果希臘乳酪特飲同冷泡菠蘿紅茶,火龍果希臘乳酪特飲好有驚喜!火龍果同yogurt mixh得好好,入口好有質感~值得一讚店員十分有禮貌,feel到十分用心經營~如果去開銅鑼灣又搵緊健康食物,可以一試Poking~ 食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍽️ 餐廳名稱:Poking📍 地點:銅鑼灣禮頓道125號地舖

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️