2011-05-12 5 瀏覽
食完返黎先睇返D食評原來之前冇得order而且一碟得一件,有D呃秤我諗佢應該黎睇過d食評所以改善左hahahaha,今晚去到有得order,而且只有幾款貴野如花之戀、帶子、天婦羅蝦等係一碟一件jar其他真係碟碟8蚊(我地入去之前都驚係咪取巧,分時段或者限叫幾多碟)選擇唔係多但足夠,壽司、刺身、軍艦、前菜、小食、salad、烏東,另外有D貴D既野如海膽(24蚊2件)可以叫我同男朋友叫左sushi:三文魚、燒三文魚、車子、飽魚、馬刀 、鰻魚、帶子x2、花之戀x2、甜蝦、玻璃蝦x2、wasabi尤魚、海膽尤魚、蟹肉等等……除左馬刀 冇咩味、蟹肉同鰻魚普通之外,其他都好味,尤其三文魚好肥味!所以男朋友狂叫又叫左刺身三文魚x2,8蚊三片真係平仲有叫左煙鴨胸salad,得三片鴨胸加少少栗米少少菜,份量比較少,但個汁好好味~總括味道好、上菜快(平均幾分鐘)但價錢平,20碟賣單連加一都係178我同男朋友都十分滿意呀~不過見佢食飯時間客仔都唔多,希望佢做得住啦~我仲想食多幾次呀!
食完返黎先睇返D食評
原來之前冇得order而且一碟得一件,有D呃秤

選擇唔係多但足夠,壽司刺身、軍艦、前菜、小食、salad、烏東,另外有D貴D既野如海膽(24蚊2件)可以叫

又叫左刺身三文魚x2,8蚊三片真係平

我同男朋友都十分滿意呀~

不過見佢食飯時間客仔都唔多,希望佢做得住啦~
我仲想食多幾次呀!
2011-05-12
  • 三文魚、玻璃蝦、煙鴨胸salad