2025-01-11 158 瀏覽
啟德零售館一直都未有時間行, 上星期終於都有時間同家人兜個圈~~逛完順便食個飯, 見到呢間餐廳都幾多選擇, 款式多多, 一於試下啦~我地揀左壽喜燒牛板腱鍋, 紐西蘭西冷(7成熟蒜蓉汁), 炸薯條, 雞翼, 水果茶, 熱情果多多梳打,壽喜燒牛板腱鍋 - 好有誠意ar, 個鍋好足料,味道亦唔錯,食完個人暖哂~我地仲追加多份菜,想健康d.紐西蘭西冷(7成熟蒜蓉汁) - 7成熟岩岩好, 當我淋蒜蓉汁上鐵板, 炸一聲好正. 另外西冷夠厚, 啖啖肉, 食完好滿足.炸薯條 - 不過不失, 香脆可口, 食完一條又一條.雞翼 - 香脆又嫩滑, 小朋友都中意食. 水果茶 - 好多橙, 熱情果, 西瓜, 感覺好抵食. 熱情果多多梳打 - 清新又香甜, 唔錯.overall 上菜速度快, 而且味道都唔錯, 值得一去.

炸薯條 - 不過不失, 香脆可口, 食完一條又一條.

雞翼 - 香脆又嫩滑, 小朋友都中意食.

水果茶 - 好多橙, 熱情果, 西瓜, 感覺好抵食.

熱情果多多梳打 - 清新又香甜, 唔錯.

overall 上菜速度快, 而且味道都唔錯, 值得一去.
2025-01-05