雞翼控必去‼️中環Wingman 以唔同獨特口味嘅雞翼為主打🐥用嘅仲係無激素雞 食得多都唔怕 店舖裝修走美式風格 牆上貼上唔同嘅漫畫海報 仲有一幅卡式帶砌成嘅牆可以打卡📸今次我哋就點咗個獨食難肥雞拼盤Loads O’ Birds 有24隻雞翼+2款配菜 兩個人絕對夠晒食☺️另外我見好多人都揀雞翼放題 可以90分鐘無限任食雞翼24隻雞翼入面 可以自選4款口味 每款6隻🐣ꕥ 水牛城醬美式classic嘅口味 酸香微辣 味道層次豐富🤤惹味令人想飲完一隻再一隻ꕥ 中式海鮮醬第一次見有咁中式嘅口味 原來用嚟整雞翼都係咁夾🐔味道鹹中帶甜 絕對會令你諗起飲中菜例如乳豬/片皮鴨嘅時候😆ꕥ 蜂蜜芥末甜甜嘅蜂蜜 無影響雞翼嘅口感 依然香脆👍🏻芥末特登另外放開 比客人因應口味自己點上 個人覺得加左芥末更香更惹味ꕥ 自家製鹹蛋黃面頭加上鹹蛋黃碎 營造到中菜<風沙>嘅效果 而其實雞翼本身都已裹上鹹蛋黃漿再炸 所以好濃郁好入味✨口感細膩🍴配菜ꕥ 牛油燒粟米烤過嘅粟米面頭加上千島醬同埋芝士 賣相靚靚🌽粟米本身夠香甜 而且呢個配搭好恰當 無論口感同味道都好有層次ꕥ 黑松露芝士忌廉汁通粉Mac and c
仲有一幅卡式帶砌成嘅牆可以打卡📸

ꕥ 自家製鹹蛋黃

🍴配菜
ꕥ 牛油燒粟米

ꕥ 黑松露芝士忌廉汁通粉
Mac and cheese再加埋黑松露 更邪惡了 一上枱已經聞到黑松露嘅香氣😛通粉有好香芝士味 而且質地夠creamy 唔會太稠 食落都唔會覺得好漏好膩

飲品我哋就點咗芒果梳打同Lemonade🍹另外仲有各種汽水/茶/啤酒/Cocktail等等選擇