2024-10-24
📍 Bunny Churros (葵涌廣場) (葵芳)葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖之前已經嚟過一次,今次就想試埋churros,橫掂都係所以就叫咗成個Set,價錢仲優惠d🤣🤣今次先至知道原來店主係專程去到西班牙取經,而且改良到岩香港人口味😆😆~真係覺得都幾有心思同埋做得幾好食,唔怪得咁多人排隊啦🤭,都係有原因㗎!🍨Galeto + Churros 意大利開心果 海鹽焦糖醬 布朗尼上次食意大利開心果味既Galeto真係覺得好好食🤭🤭❤️!裏邊有大量嘅開心果碎😎,再加上香濃既開心果味真係一流😆,口感更上一層樓,仲加左Brownie做Topping💙💙,口感好似一粒生朱古力,一口食到好味🥰🥰;Churros 外脆內軟! 有D軟心既效果,仲係即叫即炸,好正! 我就簡左海鹽焦糖醬,覺得同Churros都幾夾🤭,又唔會太甜,岩岩好~ 覺得Galeto + Churros一齊食都幾正🥳,真係絕配❤️!
葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖