2020-06-20
老媽拌麵 (將軍澳).⚜️麻辣老鍋粗麵⚜️.新產品!男朋友睇中佢有喜歡嘅鴨血食,唔太辣我都食到(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)仲有響鈴同兩粒黑蚊蚊嘅墨魚丸!.⚜️金華火腿干貝雞湯幼麵⚜️.今次我試左上次媽媽食呢碗,幾好食,金華火腿鹹鹹地配上較清嘅湯,配幼麵更搭!.⚜️豆乳脆炸雞⚜️.呢個係炸雞配一個腐乳醬,炸雞超香口,咬開仲有煙噴出黎!.⚜️澎湖花枝丸⚜️.花枝丸炸得外脆內煙韌,香口野始終係好吃(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 呢個係我呢到最喜歡食嘅小食!飲品我今次試左佢地新出嘅黑糖珍珠豆漿,如果喜歡飲豆漿嘅其實都ok🤪—————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.📍 老媽拌麵 (將軍澳)將軍澳唐德街9號將軍澳中心L1樓133號舖.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn#老媽拌麵 #laoman
⚜️麻辣老鍋粗麵⚜️
⚜️金華火腿干貝雞湯幼麵⚜️
⚜️豆乳脆炸雞⚜️
呢個係炸雞配一個腐乳醬,炸雞超香口,咬開仲有煙噴出黎!
⚜️澎湖花枝丸⚜️
—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📍 老媽拌麵 (將軍澳)
將軍澳唐德街9號將軍澳中心L1樓133號舖
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn#老媽拌麵 #laomanoodle #laomanoodlehk #拌麵
#老成都擔擔麵 #葱油嫩鷄拌麵 #台灣美食 #taiwanfood