2022-11-30
うまい鮨勘在海港城跟友人的爸爸辦點事他便隨意挑一定店請我吃午餐呢3️⃣刺身握り寿司定食分別有3款刺身5件壽司&迷你三文魚子海膽丼刺身分別係-吞拿魚腩-油甘魚腩-牡丹蝦壽司分別係-蟹肉軍艦-吞拿魚蓉軍艦-油甘魚-三文魚-唔知係乜( 因為uncle 夾左黎食😂)雖然個個都係點呢個餐但師傅一d都唔hea全人手製作,握壽司切刺身擺盤樣樣都做到足各款刺身都非常新鮮好味1️⃣1️⃣ うなぎ丼鰻魚丼沒有驚喜沒有失望平平無奇正常發揮咁呢都唔知點樣形容佢好嗯…….鰻魚份量都幾足都係即刻燒岀黎仲熱既配以特製甜甜地既鰻魚汁好開胃呢☺️其實我倆都唔係食好多既人所以兩個set share, 大家都可以試哂唔同既野,都幾好丫不過可能忽然有一家大細9人在旁準備入座,外國人,d令人安心既碼令到人好唔安心,小朋友又一隻色,大人又一隻色,店員可以小小燥所以講野都大聲左小小呢🥹海港城既食品質素一般都唔會差,仲幾好添不過價錢就見仁見智啦( 可能下次有機會等我有coupon 先黎食😂😂) 有機會我都會再來的推薦指數⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏡 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG04號舖#日野#刺身#壽司#海膽
在海港城跟友人的爸爸辦點事
-蟹肉軍艦
-吞拿魚蓉軍艦
-油甘魚
-三文魚
-唔知係乜( 因為uncle 夾左黎食😂)
雖然個個都係點呢個餐
但師傅一d都唔hea
全人手製作,握壽司切刺身擺盤
樣樣都做到足
配以特製甜甜地既鰻魚汁
好開胃呢☺️
其實我倆都唔係食好多既人
所以講野都大聲左小小呢🥹
海港城既食品質素一般都唔會差,仲幾好添
不過價錢就見仁見智啦
( 可能下次有機會等我有coupon 先黎食😂😂)
有機會我都會再來的
推薦指數