2024-03-31 27 瀏覽
🐣想搵個有氣氛嘅餐廳靜靜地食吓晚飯,呢間夜晚黎環境唔錯👍挺浪漫喔🌹✨二人晚市套餐 ✨🍴餐前小食🦑芥末八爪魚:新鮮八爪魚再講加埋芥未嘅味道👅有少少香香辣辣❤️又好香好正🥳🐮招牌生牛肉他他:生嘅他他牛味道好鮮甜❤️好惹味✅配埋法式麵包或者酸種麵包都一樣咁好食呀💯呢個一定要試🥳🐙香煎慢煮八爪魚 +$38 : 慢煮之後再煎一煎嘅八爪魚🔥口感仲係好彈牙✅好柔軟🤩墨魚仲有柚子沙律醬同埋醋❤️超正🥳🦀香烤胡椒蟹肉餅:蟹餅上面有蟹膏醬😍好邪惡👿但係真係好好食👍🍴主菜 🥘招牌西班牙海鮮炒飯:好鍾意佢哋呢個fusion左日式嘅西班牙飯呀✅除咗有海洋之心外😍仲有好特別嘅左口魚邊💯上面仲鋪滿住明太子添❤️值得一試🥳🍴甜品西班牙cross over日式嘅甜品:呢個甜品係西班牙油條肉桂味道👅再配埋糖包住點朱古力醬✨抹茶同埋黃豆味嘅蕨餅🇯🇵無得彈呀🥳🍹西班牙鮮果特飲 :超吸引嘅西班牙鮮果特飲味道好豐富👅有芒果🥭藍莓🫐百香果🍑蘋果🍎橙🍊同埋7up❤️又靚又好飲🥳🍷熱情的蘋果特飲 :另一杯我地就揀咗熱情的蘋果特飲😍呢杯有熱情果🍑蘋果🍎藍莓🫐同埋7up✅一樣係好啱打卡📸而且味道一流添🥳

✨二人晚市套餐 ✨

🍴餐前小食