Potluck Eatery

2024-07-02 130 瀏覽
係尖沙咀苦惱夜晚食乜好🧐沿路行到柯士甸道見到Ian個banner係餐廳門口向我哋招手😂😂見裝修又好chill,咁就入去試下啦🤓原來餐廳係6月做緊lan生日應援,仲有打咭位加吸印仔位,連唔係粉絲嘅我都吸引咗入嚟😂我哋叫咗2人餐,由餐湯、前菜、主菜、餐飲和甜品都有齊曬,份量和味道都有驚喜🫢蕃茄雜菜湯配蒜蓉法包前菜㨂咗炸魷魚柚子沙律值得推薦牛油白酒煎焗挪威比目魚,煎到香脆嘅魚皮,配上超厚嫩滑魚肉,火喉控制啱啱好。重點‼️無腥味無雪藏味‼️羅勒青醬野菌粗管意粉,係我喜歡嘅味道,清新羅勒配少少咸嘅芝士碎,已經好完美。黑熊先生唯一評語係鐘意食軟少少嘅意粉🤭加錢轉無酒精或有酒精特色飲品🍸豆腐雪糕清清地幾好食🤗同場加映,黑熊先生出盡力影lan嘅打卡位相比契女。結果影出嚟啲相好黑,最後叫我出手再影😧💦

蕃茄雜菜湯配蒜蓉法包

前菜㨂咗炸魷魚柚子沙律