2019-08-29 249 瀏覽
一直都冇試過Mc cafe既早餐,因為覺得冇餐好貴。自從有次見新推出$25奶醬多餐,就試左第一次。後黎食左幾次先發現,原來咖啡menu有杯cappuccino(細)只係$14,再加配其他包都係$11-14,即係都係廿幾蚊既早餐。我今日就食左呢份值得推介既火腿扒碎蛋芝味多,配埋咖啡$28。就咁睇賣相,唔會覺得係老麥出產。雖然話咖啡係細杯裝,其實都唔細,仲大杯過其他快餐店個杯,咖啡師仲會整唔同既拉花!份多士個面好脆,入面都好足料,塊火腿扒都幾厚,有少少薯仔粒、碎蛋同芝士。估唔到價錢差唔多,mc cafe既質數比超值早晨套餐高咁多。唯一唔好既地方就係環境冇cafe既舒適,因為呢間分店比mc cafe客人既位好少。