2021-12-05
男朋友同我都好鍾意食雞翼,呢間真係我哋成日都返兜嘅餐廳。之前一直冇試過食放題嘅,只係單叫,臨近聖誕個人呢就特別開心,所以呢我哋都揀咗食放題感覺更加爽。我哋揀咗10隻味嗰個放題啊,甘啱有隻味呢就冇咗咁就轉左一個叫做新加坡辣蟹味,極之幸運啦因為我哋就係想食呢隻味!巴馬臣芝士蒜蓉味一睇就知係新鮮刨嘅芝士,蒜蓉係新鮮個種,所以呢會有一啲微辣嘅感覺。泰式甜辣醬呢隻味一向都係我頭幾位,甜甜地嘅醬配上乾蒜非常香,可以一隻接一隻吃唔停!新加坡辣蟹味對於唔食辣嘅人呢佢都算幾辣嘅,不過呢就唔可以同呢度嘅死神醬比啦當然。水牛城醬次次黎都會叫,如果配埋blue cheese 醬仲正田園風味聽講用酸忌廉同洋蔥醃,幾香幾惹味黑芝麻海鮮蜂蜜呢個就似某隻香港牌嘅海鮮醬, 個人就本身對個隻醬一般,不過男朋友就話唔錯,甜甜地咁。紐奧良香粉紐奧良雞翼用左唔少香料醃製,紅椒粉、大蒜粉、洋蔥粉、黑胡椒、小茴香粉、辣椒粉、奧勒岡同百里香等等,出面好少有得食,味道好有層次。野飲都係free flow, 叫左檸檬茶,個茶底都幾香濃,雖然話任飲但都唔馬虎。
次次黎都會叫,如果配埋blue cheese 醬仲正
聽講用酸忌廉同洋蔥醃,幾香幾惹味