2023-10-05
#蒸魚腩爸媽好介紹 💖🤩塚田農場😍😋(尖沙咀)📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OTE202號舖🔗https://s.openrice.com/QrbS052u800~uIAvzAw💠 炭燒黑薩摩走地雞御膳🐔🔥 +Ice Yuzu Tea🥃 (Set)🐔 炭燒黑薩摩走地雞外皮焦脆,微微焦香,熱辣辣🔥滋滋聲上菜,份量足夠,好正👍🏻😋😋😍沙律同三文魚粒好新鮮🥗炸蓮藕好脆😊天婦羅蝦🍤秋葵、蕃薯🍠同埋翠玉瓜都好出色,唔會太油膩🤗🤗麵豉湯夠哂濃郁😌😋冰凍🥶柚子茶甜度啱啱好,好消暑💖💖💠 醬油拉麵🍜配南蠻炸雞🐔+Coffee ☕️(Set)呢碗醬油拉麵唔會太鹹,濃郁可口😋醬油拉麵中帶有濃郁的雞肉精華,大大隻雞脾🍗大大碗,一啖雞脾一啖拉麵😍我幾乎飲哂啲湯😂😂🤩🤤🤤🩷🐔南蠻炸雞外層金黃脆脆,入口好多汁,雞肉嫩滑但又唔油膩,配埋啲特調南蠻他他醬🥰好好味😋!凍咖啡自己調配味道👅香滑又香醇☕️🍴 餐廳環境好開揚又舒適,靠窗嘅枱望到哂180度靚海景,一邊食住美食,一邊嘆住野飲,好chill好寫意💖服務態度好好👍🏻🤗上菜速度快!#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommy
💖🤩塚田農場😍😋(尖沙咀)
📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OTE202號舖
沙律同三文魚粒好新鮮🥗炸蓮藕好脆😊
冰凍🥶柚子茶甜度啱啱好,好消暑💖💖
💠 醬油拉麵🍜配南蠻炸雞🐔+Coffee ☕️(Set)
凍咖啡自己調配味道👅香滑又香醇☕️
#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港