第一次寫食評, 見到新開張時, 大排長龍, 諗住應該有新加坡亞坤一樣咁好味, 無十成都應有八成, 超失望, 完全比不合格還低分, 大約5點去到, 等咗約15分鐘, 坐低後原來要自己出去買後攞牌, 會有人送上食物, 買了套餐, 有奶荼+咖椰牛油吐司+2隻蛋($39), 買後好快先送上奶茶+2隻蛋, 諗住應該好快會送多士, 足足等了.....45分鐘 , 仲要問了多次先到, 奶茶已經凍晒, 味道淡淡的, 多士上時吾夠熱, 但脆口, 因裡面牛油係凍, 所以食起上黎覺得好凍, 食完只用10分鐘, 浪費咗好多時間等待, 非常失望!去茶餐廰還要好味好多, 不明為可比新加坡店差那麼多, 不是出名賣奶茶及咖椰吐司嗎? 如不能做出水盡以上, 就不要賣飯及粉面, 轉心做好主打菜試!! 絕對吾會再去!!
2014-08-23
15 分鐘 (堂食)