2025-01-18 0 瀏覽
之前見過個其他分店裝修真係好靚,已經bookmark左一定要試,今次試吓佢將軍澳新開嘅分店先環境非常之闊落,裝修都好靚,牆上有好多隻台灣黑熊佈置,好得意好適合打卡,仲有棵樹可以俾你掛繪馬上去,幾有心思Lv4 特選澳洲和牛海鮮 $388 (120min)淨係牛肉已經有好多多款選擇,除咗澳洲和牛肩胛肉眼,仲有牛小排、牛扑肉、牛爽腩、月見封門柳等等當然都有豚肉、羊肉、雞件,仲有海鮮例如鮑魚、鱔片、蝦滑亦都有啲好特別嘅材料,例如油炸鬼、竹笙釀蝦滑,真係不能盡錄出面自助區亦都有遠及唔同蔬菜種類,其中好特別嘅係有好多台灣嘅蔬菜同埋菇,平時都係冇見過嘅小食都有勁多款,例如鹽酥雞、蚵仔煎、金沙芋泥球、荔枝蝦球,超級推介金沙炸魚皮,超級好食!湯底我哋揀咗出邊冇見過嘅佛跳牆湯底,入面已經有海參同埋鮑魚,湯底都好鮮甜,亦都唔會好重味精味飲品選擇超過20款,亦都有手泡茶及沙冰,甜品除咗有雪糕雪條之外,竟然仲有仙草同埋愛玉,仲可以喺自助吧加其他配料食完放題竟然仲有嘢玩,每人有兩次嘅波波quota,真係俾我哋夾中咗coupon下次用,好開心今次呢個火鍋放題體驗,真係十分奢華,坐得咁舒服已經加咗分,食物質素仲要咁好

Lv4 特選澳洲和牛海鮮 $388 (120min)
1942 瀏覽

當然都有豚肉、羊肉、雞件,仲有海鮮例如鮑魚、鱔片、蝦滑
亦都有啲好特別嘅材料,例如油炸鬼、竹笙釀蝦滑,真係不能盡錄

黃金炸魚皮

今次呢個火鍋放題體驗,真係十分奢華,坐得咁舒服已經加咗分,食物質素仲要咁好,推介

黃金炸魚皮