餐廳: 翠亨邨 (美麗華廣場1期)
資訊:

2024-01-23 1379 瀏覽
爸爸鍾意食叉燒,聽朋友講翠亨村嘅叉燒都唔錯,性價比比較高,所以book咗今晚嚟試吓我哋一家大細一行8人,六點左右嚟到,佢啱啱開門,揀咗一張窗口位俾我哋,小朋友好開心。呢度裝修唔錯,又光猛、樓底都唔算低本身諗住試吓佢個老虎斑,不過今日咁啱冇貨,今日叫咗:招牌叉燒 - 半肥瘦,好好食,亦都唔算鹹乳豬例牌 - 乳豬皮非常之香脆,值得推介四季豆炒龍躉球 - 不過不失,龍躉球亦都好滑西蘭花炒琵琶豆腐 - 豆腐炸得好鬆脆,好有特色蔥油脆皮雞 - 店員推介之一,真心唔錯清湯羊腩煲 - 腐乳羊腩煲就食得多,但係清湯羊腩煲就第一次,幾特別,亦都好入味小朋友最愛嘅蛋花炒飯,仲特登幫我哋分開咗兩碟上最後仲送咗糖水俾我哋。今晚大家都食得好開心,性價比高服務質素好,一定會再幫襯

本身諗住試吓佢個老虎斑,不過今日咁啱冇貨,今日叫咗:
招牌叉燒 - 半肥瘦,好好食,亦都唔算鹹

乳豬例牌 - 乳豬皮非常之香脆,值得推介

四季豆炒龍躉球 - 不過不失,龍躉球亦都好滑

西蘭花炒琵琶豆腐 - 豆腐炸得好鬆脆,好有特色

蔥油脆皮雞 - 店員推介之一,真心唔錯

小朋友最愛嘅蛋花炒飯,仲特登幫我哋分開咗兩碟上