2021-11-27
知道呢間食店好耐,但之前一直想去試吓佢哋D午市清湯腩都無機會,反而今次同老婆機玄巧合下去食咗個火鍋晚餐。結果喜出望外!超正!但由於當晚得我同老婆兩個人所以食到嘅嘢有限,希望大家見諒。環境非常之好!地方乾淨座位舒適已經好加分!員工服務態度極好同埋非常helpful, 用餐經驗一流!呢度出名食靚牛,所以都必然要食吓!一試之下果然有料到!爪邊有D似牛頸脊,入口即溶!油脂分佈平均,正!金錢展有肉味有口感!我個人認為好食過爪邊,不過老婆覺得爪邊滑D好食D。所以口味嘅嘢各有所好,各位朋友自己試下評論下。但兩樣都非常高質!脆肉鯇魚片夠鮮甜爽口,好味!丸類同餃子都非常高質! 老婆比極高評分!最後尾呢個響玲點解要放到最後先至講呢?咪就係因為真係好食到不得了囉!真係做到入口即化,極之爽脆!絕對係小弟做咗幾十年人嘅人生之中食過最正嘅響玲!堅係一試難忘!正正正!不得了呀~!總括講呢間食店環境舒服,員工服務到位,仲要食材高質,一流呀!一定會再幫襯!
但由於當晚得我同老婆兩個人所以食到嘅嘢有限,希望大家見諒。
呢度出名食靚牛,所以都必然要食吓!
一試之下果然有料到!
爪邊有D似牛頸脊,入口即溶!油脂分佈平均,正!
脆肉鯇魚片夠鮮甜爽口,好味!
丸類同餃子都非常高質! 老婆比極高評分!