2019-08-18 513 瀏覽
食泰國嘢都要靠彩數?無錯,我地成班同事因爲第一次來呢度食Lunch 時,小妹好好彩咁叫左個奶油蝦🍤🍤伊麵(無相呀。。😭😭)同事試過之後都讚到暈,不過下星期再來食時餐牌已經轉左,經過我地深入研究同計算後,應該係3星期or5星期轉一次餐牌😂😂😂😂 你睇下我地幾無聊。😂😂😂好啦,無咁好運遇唔到大頭蝦都唔使灰心,因為呢度仲有好多好食嘅嘢。今次我就揀左焗南瓜帶子飯。。來到嘅時候個驚喜爆燈因爲個汁同奶油蝦個汁竟然係一樣。。Lucky~✌🏻✌🏻✌🏻南瓜一粒一粒有咬口,未焗到全林,我覺得幾好,帶子唔辜寒一隻隻原整大粒帶子。不過,我最愛都係奶油蝦,可能因為佢係配伊麵。😂😂😂朋友食既金邊粉同湯粉都好好食。。其他呢度好食嘅嘢真係唔少,所以下次來食無奶油蝦都唔使失望。。總有一日會等到嘅。🤪🤪🤪🤪