2024-03-20 289 瀏覽
$1500 3位既omakase 其實本身無乜expectation, 嘢食算okay,有螺、生蠔、蒸蛋、刺身再加6件壽司,有埋海膽。 不過睇返之前嘅comment,都好認同佢地既服務態度真係好差。 首先,Omakase 竟然係無問人有冇食物敏感,我地都冇留意,直到上咗一道有蟹嘅熱盤,我哋有朋友對蟹敏感,所以食唔到,佢哋嗰個廚師個反應大到即刻反哂白眼,好躁。之後佢突然收走我其中一個朋友碗蟹,但其實係另外一位朋友對蟹敏感,所以我以為唔食得所以冚返蓋,跟住佢就仲更加大反應話「你地一個人蟹敏感啫,唔係三個都要換麻」。 跟住我叫佢冷靜啲,話我哋冇諗過要換,只係你攞走咗冇對蟹敏感個個人既嘢食。 當然同一個唔冷靜嘅人,叫佢冷靜啲只會更加turn on 佢,所以佢係鬧返我話佢好冷靜,叫我冷靜啲…之前再話換比番2件壽司我地😅多謝恩賜 從頭到尾佢哋都冇講過一句唔好意思,覺得好似冇問題咁。本身已經一早喺OpenRice俾晒錢,但最後走個時要另外俾返服務費,真係唔係好想比😅只可以講 呢餐飯係貼錢買難受,呢餐係唔貴,但唔代表食「平嘢」就要受你氣,基本嘅禮貌都應該要有。講真,平嘢都要五百幾蚊一餐,最基本omak

只可以講 呢餐飯係貼錢買難受,呢餐係唔貴,但唔代表食「平嘢」就要受你氣,基本嘅禮貌都應該要有。講真,平嘢都要五百幾蚊一餐,最基本omakase 都一定會問客人有冇食物敏感,就算唔記得咗問都應該可以冷靜地處理,而家好似搞到係我哋錯冇同你講食物敏感😅唔講仲以為去左茶餐廳

去完好明白點解佢成個午餐時間其他客都冇,唔好比佢OpenRice入邊嗰194個好評呃咗🙈如果仲想去既人 要有定心理準備啦…
用餐優惠
優惠券