2024-08-20 67 瀏覽
銅鑼灣百樂中心多嘢食就不嬲都出名💥嗰日同朋友唔知食乜好🫠去咗百樂中心咩都冇睇嘅情況下亂咁撳咗一層樓去🤣朋友嘅lucky number係13🤓所以今次就去咗13樓🤪點知遇到新開嘅日式舖頭😎就去試吓好唔好食啦🥸♨️原條蒲燒饅魚饅魚極正超級厚🫡又唔會死咸勁多饅魚汁🫶🏻再加上玉子燒🍳每一層嘅熟度都係啱啱好😻唔會過老😝諗起都想再食😋🧊千島帶子裙邊配甜蝦刺身甜蝦刺身下面有蟹柳沙律😙我嘅至愛🙂‍↔️配料有蟹籽、青瓜、粟米、千島帶子裙邊🥰present得好靚🫶🏻好似個新年全盒咁🥘🍄‍🟫炸椎茸大大粒蝦肉冬菇🥸唔知點解喺餐廳食鎅咗✖️永遠都好食啲咁🤩🍘吉列炸蝦餅炸皮唔會太厚👍🏻幾彈牙🙌🏻餐廳好特別🌟如果50分鐘內交枱😼有七五折優惠🔥嗰日同朋友慢慢食都係食咗45分鐘😂咁又省番啲錢下場食甜品👻

♨️原條蒲燒饅魚

🧊千島帶子裙邊配甜蝦刺身