2023-07-15 78 瀏覽
星期六午餐時間去,一去到已經有位坐,唔洗排隊。食物-----食物方面叫咗「手撕雞椰汁酸湯金邊粉」同埋「烤牛肉炸雞撈檬」。見到餐牌好似好推介自家制嘅椰汁酸湯,話加咗蝦油好似好吸引咁就叫咗,但其實食落無椰子味又無蝦味😢,就係一個白白地色 極微酸嘅湯,連鹹味都欠奉,配麵食就真係差啲。相對之下,手撕雞就鹹好多,試過溝埋成碗野 諗住可以中和番黎食,但手撕雞撕得好碎,同麵撈勻會唔見咗d 雞🤭。金邊粉要另加3蚊,本身個餐係配河粉。參考隔離枱嗰碗,建議大家吾好轉麵底,因為會細份咗,女仔食都唔夠飽😬。另外碗檬粉就好食得多了,份量都正常。佢個牛肉幾有心思,係肥牛黎,長條型咁包住咗d 洋蔥,食落都幾夾,但就比較似洽牛肉,睇落去都無燒過嘅痕跡🤫。服務-----餐廳地方比較細,可能因為咁員工有個習慣就係好想快啲番到枱🥱。我同朋友成餐飯,加埋都俾人問咗8次 「小姐呢個收得未」🤥,講緊餐廳只係6成滿,仲有空枱。唔講以為我哋坐咗好耐,其實成餐飯都只係坐咗50分鐘。仲有就係,如果係呢間餐廳食嘢,預咗上野食要等耐啲,因為佢好大機會漏單。環境-----餐廳本身有開冷氣,但係出入口道門都長期吾關,所以餐廳就keep住好熱🥵

星期六午餐時間去,一去到已經有位坐,唔洗排隊。

食物-----

服務-----

環境-----
餐廳本身有開冷氣,但係出入口道門都長期吾關,所以餐廳就keep住好熱🥵。食嘢期間,都有其他兩台客人反映過餐廳好熱,叫員工閂門,但閂極都仲有條大罅隙😶。所以坐餐廳入面嘅位置會比較好,冇咁近門口就冇咁熱,唔使好似我哋咁食到成身汗😶‍🌫️