2025-02-21
每月一次任食放題😝獎勵下自己近近哋喺觀塘呢間極尚大瀛喜嗰度食最近佢推出咗新嘅食品,仲有二百幾蚊有蟹任食🦀Lunch time $248就可以食到,好抵食💰食物種類有非常之多,例如有刺身、壽司、串燒、天婦羅、一品料理等等🥰,每樣食一件都飽!而且食物質素都唔錯😌所以嗰日平日去都全場爆滿🈵出面有自助區可以攞好多食物,例如有蟹肉扒豆苗、蟲草花膠湯、煙三文魚,青口凍螺凍蝦,前菜中華沙律螺肉八爪魚等,質素都唔差,好值得一試刺身有好多選擇,例如三文魚吞拿魚帆立貝赤貝甜蝦赤蝦等等,而且都非常新鮮,擺盤都好華麗,打卡一流🤩有炸天婦羅🍤例如有甜薯南瓜冬菇大蝦等,即叫即炸,十分香脆~最正嘅係有燒乳鴿,魚翅花膠,一品鮑魚飯等等,全部都是昂貴食材,每樣食少少都已經回本💸餐廳除Häagen-Dazs外,多了movenpick任食🤩我嗰日有薄荷朱古力味和雲呢拿味,薄荷朱古力一定要試👍🏻新品推介▪️海燕窩椰汁燉木瓜▪️黑松露忌廉虎蝦伴蝴蝶意粉▪️上湯牛油焗肉蟹伴脆麵底▪️吉品鮑汁鮑魚花菇翅撈飯▪️極尚金湯翅花膠▪️一品蟹肉扒豆苗▪️香港仔避風塘軟殼蟹▪️鐵板蒜片和風汁炒牛柳粒▪️清酒煮鮮蜆▪️壽喜燒牛肉鍋
近近哋喺觀塘呢間極尚大瀛喜嗰度食
最近佢推出咗新嘅食品,仲有二百幾蚊有蟹任食🦀
Lunch time $248就可以食到,好抵食💰
有炸天婦羅🍤例如有甜薯南瓜冬菇大蝦等,即叫即炸,十分香脆~
新品推介
▪️海燕窩椰汁燉木瓜