老公喺太子返工,佢放咗工之後我哋就諗住行去深水埗,行緊嘅途中,發現有一間幾特色嘅火鍋店,見佢價錢同食物都好似幾靚,而識落發現幾有驚喜!我哋叫咗一個二人餐~二人餐其實都幾抵食,除非每個人都係$200左右,但係就可以食勻晒佢啲肉~精選二人套餐黄金炸魚皮炸魚皮係即叫即炸,上面仲有鹹蛋黃,食落脆卜卜!因為係即刻炸,所以佢都比較熱~食嘅時候要小心啲!竹蓆茅根水竹蔗茅根水係一查咁,一揸大概可以飲到四至五杯,佢嘅竹蔗茅根係自己煲,真材實料!打邊爐可以靠佢清清熱氣~椒鹽雞軟骨雞軟骨又係即叫即整,食嘅時候熱辣辣脆卜卜😍芫茜皮蛋豆腐湯鍋湯底入邊有唔少豆腐~仲要用滑豆腐!皮蛋同芫荽都唔少~極品封門柳(小)封門柳肉味幾濃,只係需要淥大概10秒就可以拎上嚟食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)手打鮮蝦丸併墨魚丸(4粒)佢嘅手打鮮蝦丸好出色,蝦丸係好彈牙,老細同我哋講係佢哋舖頭嘅師傅每一日新鮮自己打到起膠!!

精選二人套餐
黄金炸魚皮

竹蓆茅根水

椒鹽雞軟骨
雞軟骨又係即叫即整,食嘅時候熱辣辣脆卜卜😍

芫茜皮蛋豆腐湯鍋
湯底入邊有唔少豆腐~仲要用滑豆腐!
皮蛋同芫荽都唔少~

極品封門柳(小)

手打鮮蝦丸併墨魚丸(4粒)