2023-05-18 71 瀏覽
我地成班人一齊食好野,平時住係度,四圍既餐廳大部份都食過,不過平時好似無留意,諗返起我地傾到好耐都無食過中菜,靠其中一位老友推薦,早前佢來過一次過話好食又極之地道,佢講到咁好,成班人就信佢一次啦。因為我地平時好怕多人,又討厭等位,想食得舒服啲,就寧願係呢度食啦,咁啱我地去時都唔洗等咁耐呢度其實都好闊落,坐位之間唔會過迫,坐得好舒服既,呢度啲食物都幾多選擇,款式中真好豐富,我地擇了八人餐有招牌避風塘炒辣蟹2隻✌🏻🎊薑蔥肉蟹一隻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*好大隻,肉蟹好多肉🎊油鹽水浸蜆👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*好多蜆夠新鮮🎊黃金蝦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*隻隻金黃色好香🎊招牌醉鮑魚8隻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*鮑魚帶點酒氣,想令人追住吃🎊紅燒豆腐煲👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*味道正宗🎊椒鹽焗魷魚拼白飯魚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*好香口,材料豐富🎊金銀蛋浸白菜仔👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*食得好滋味,做得好出色,味道夾🎊馳名沙拉骨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*味道唔錯,好有咬口又肉嫩🎊招牌蟹油炒麵👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*招牌既炒麵,有水準以上整體來講真係好正宗,本身都好鐘意食海鮮,不論係蟹肉、蝦、鮑魚都超好味,特別印像深刻係炒辣蟹,同

有招牌避風塘炒辣蟹2隻✌🏻
🎊薑蔥肉蟹一隻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*好大隻,肉蟹好多肉
🎊油鹽水浸蜆👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*好多蜆夠新鮮
🎊黃金蝦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*隻隻金黃色好香
🎊紅燒豆腐煲👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*味道正宗
🎊椒鹽焗魷魚拼白飯魚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*好香口,材料豐富
🎊馳名沙拉骨👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*味道唔錯,好有咬口又肉嫩
🎊招牌蟹油炒麵👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻*招牌既炒麵,有水準
以上整體來講真係好正宗,本身都好鐘意食海鮮,不論係蟹肉、蝦、鮑魚都超好味,特別印像深刻係炒辣蟹,同埋黃金蝦,全部都用足料,超大件,夠我地八人份量,又可以食到好多款🫰🏻