2024-07-09
和牛割烹小田,傳統而至精緻嘅裝潢,實在好有feel喎!👌🏻💖🌺揀咗佢嘅""Dinner Omakase $980"",實在係極度豐盛滿足啊!介紹下其中幾款精選😋🍽️小田和牛炭燒昆布生牛肉片🥩,份量啱啱好,啲和牛嫩到不得了,食落去完全係日本風味,靚食材,味道香。自家製番茄肉醬小田和牛漢堡🍔,輕輕一咬,豐滿嘅漢堡肉汁四溢,入口即化。超級好味。又有一款必推就是炭燒小田和牛牛排配時令蔬菜🥗,牛排炭香滿溢,配埋新鮮嘅蔬菜,叫我忍唔住要食多幾口。季節逸品:小田和牛昆布燒牛肉竹筍春巻🌱,我每次諗返起就覺得真係好想返去再食多一次,太香啦!和牛割烹小田,一間心頭好嘅餐廳,佢每一款菜式都有佢特有嘅風采,每一口都夾帶咗日本的精緻。希望下次你嚟到中環,可以試下佢👍👅💓