2022-04-01 35 瀏覽
細細個成日會去西九龍,事隔好耐冇去,今日去到發覺變左好多,特別係8樓個food court多左好多唔同既店舖,間間都好吸引,但我今日目標只得一個😂就係Burger!!🍔同蕃薯條🍟。做左功課知道呢到有蕃薯條賣先過黎呢間❤️除左Burger之外,佢都有啲小食,最sweet既係佢有Green stuff!!🥦唔使靠Burger入面個塊生菜補充纖維😂真。均衡飲食🙆🏻‍♀️。🐒香蒜西蘭花配去皮雞肉💰$55呢盒野完全係我一日食菜既份量😂勁多,應該有兩個西蘭花,食落調味唔重,加埋啲蒜粒焗完岩岩好,又唔乾又唔燶👍🏼雞肉既油脂會落左去啲西蘭花到,所以食落好香。🐒香甜蕃薯條💰$40好滿足見到一大碟蕃薯條,佢係幼身嘅,即叫即炸,岩岩食熱辣辣外脆內軟,因為多到食唔哂😂拎左番屋企食就淋左啲,建議一定要即食呀!一係就番焗食就唔會嘥左啲薯條

🐒香蒜西蘭花配去皮雞肉💰$55

🐒香甜蕃薯條💰$40