2024-02-02 42 瀏覽
*/每次經過尖沙咀,都會見到佢哋舖頭大排長龍😂每次啲人入完去出返嚟都拎住幾大袋曲奇🍪因為佢哋嘅曲奇真係好好食🥹🥹🥹🥹佢哋嘅舖頭唔算好大,但係一入到去,全部都係小朋友嘅摯愛😌一隻隻嘅熊啤啤同埋一罐罐嘅曲奇🤭🤭🐻小熊四味曲奇🍪一盒有四款口味,包括有牛油、朱古力、咖啡同埋綠茶😌每款口味都有佢嘅獨特之處,重點係每一塊曲奇都十分之鬆軟,入口即溶,難怪每位遊客都要買返去食🤩🤩🐻肉鬆小貝佢哋有好多口味,包括有海苔肉鬆、蟹黃肉鬆、惡魔肉鬆、檸檬肉鬆同埋草莓肉鬆,我哋今次揀咗海苔肉鬆同埋草莓肉鬆,兩隻味都真係好好食,草莓肉鬆都係第一次食,勁香濃嘅草莓味,入面又有蛋糕,口感好特別👍🏻👍🏻👍🏻嚟緊新年買佢哋嘅曲奇嚟送禮,絕對大方得體🎁📍香港小熊 Little Bear🐻 尖沙咀樂道36-50號華源大廈地下7A號舖

🐻小熊四味曲奇🍪

🐻肉鬆小貝

嚟緊新年買佢哋嘅曲奇嚟送禮,絕對大方得體🎁

📍香港小熊 Little Bear🐻
尖沙咀樂道36-50號華源大廈地下7A號舖