餐廳: 滾得囍宮廷火鍋小炒
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-12-26 153 瀏覽
Christmas凍冰冰嘅天氣你會揀食一定mark up到癲咗嘅西餐定係打邊爐呢間係北角嘅打邊爐係一個幾好嘅選擇我今次食咗佢個花膠雞煲補充下啲骨膠原啲花膠真係好大塊同埋打邊爐一定唔少得嘅牛頸脊非常之有牛味最唔同嘅係佢有鹹蛋黃嘅響鈴同埋炸魚皮真係非常之吸引同邪惡食到我停唔到口咁唔健康嘅時候梗係要加番啲健康嘅嘢㗎啦佢個雜菜拼盤係用竹籤食啲蘿蔔同埋仲有冇餃子再加樽竹蔗茅根下下火成件事即刻冇咁熱氣鍾意打邊爐嘅真係可以去試吓#花膠雞湯 #滾得囍 #北角 #宮廷火鍋 #火鍋 #晚餐 #打邊爐 #hotpot #hotpothk
Christmas凍冰冰嘅天氣
你會揀食一定mark up到癲咗嘅西餐