本人從來食嘢都係食物質素為先,服務態度根本完全次要。但係今次連食都冇食,就寫呢一篇評語。身為呢間食肆嘅老闆,如果你睇到嘅唔該你檢討吓你係唔想做就結束㗎啦。1)環境惡劣,四邊牆身嚴重發霉,懷疑店舖入邊有幾多細菌之生,其實係有理由搵食物環境衞生署每一樣東西都要驗吓有冇超標嘅細菌?2)5月4號早上11:45滂沱大雨,打算店舖午餐,店舖入邊有三位單人男性用餐,將近食完,另外有一張枱坐住兩個着住大少制服嘅女人食緊飯,我哋兩個人坐卡位,都仲未坐低,一名白頭髮高身材老男人的職員馬上呼喝坐埋一邊,我顧盼四周完全都冇客,點解仲要一定要你坐埋一邊?仲要態度非常之唔好。店舖如果有CCTV嘅唔該你自己睇吓。冇辦法再可以響間餐廳入邊用膳。轉身就走了。*** OpenRice嘅職員,麻煩你落去大埔呢間大少燒臘餐廳度感受一下,環境態度已經係差到冇得再差㗎啦,仲點樣叫客人光顧食物?
2024-05-04
午餐