2022-07-08 85 瀏覽
是日同HONEY去開TIME SQUARE買野,去附近睇下有咩食,見到橋底辣蟹,除左蟹都有唔少中式小菜食,所以就同HONEY決定在哩度食我地的晚餐同HONEY點左幾個小菜食,見到本MENU真的好有HISTORY,以前同屋企人食得多,我同HONEY真的好少食到中菜椒鹽九肚魚,菠蘿咕嚕肉,金銀蒜茸蒸勝瓜,炸大腸,炸脆皮豆腐另外見到好多人飲青島,同老公也點左一支慢慢食~~炸大腸炸大腸真的我最愛,炸得個皮都脆,送酒一流椒鹽九肚魚椒鹽九肚魚真的我同HONEY都好鐘意食,啖啖肉,又唔會太難食,加埋口急汁真的一流~~菠蘿咕嚕肉菠蘿咕嚕肉都系平時同屋企一一定點的野食,菠蘿咕嚕肉真的好多份量,外脆肉嫩金銀蒜茸蒸勝瓜金銀蒜茸蒸勝瓜真的一定要點,爽口的勝瓜加埋生熟蒜真的好YUMMY,我同HONEY都食到LUM LUM 利~~炸脆皮豆腐炸脆皮豆腐真的好正,香口,豆腐好滑~~哩度的職員都好好服務,真的值得再來食中菜~~
是日同HONEY去開TIME SQUARE買野,

以前同屋企人食得多,我同HONEY真的好少食到中菜
椒鹽九肚魚,菠蘿咕嚕肉,金銀蒜茸蒸勝瓜,炸大腸,炸脆皮豆腐
另外見到好多人飲青島,同老公也點左一支慢慢食~~

炸大腸

炸大腸真的我最愛,炸得個皮都脆,送酒一流

椒鹽九肚魚

菠蘿咕嚕肉

外脆肉嫩
金銀蒜茸蒸勝瓜

炸脆皮豆腐

炸脆皮豆腐真的好正,香口,豆腐好滑~~
哩度的職員都好好服務,真的值得再來食中菜~~
2022-07-07
  • 菠蘿咕嚕肉,
  • 椒鹽九肚魚,
  • 金銀蒜茸蒸勝瓜,