2016-10-07 2397 瀏覽
由於早於2星期前已經BOOK 左位, 所以今日係唔洗等既~但當我到達既時候, 前面有位WALK IN 既客人被打道回府, 頓時覺得 LEE 間一定係正野黎~!一定要BOOK 左先食到!!各位有心人記得記得早啲BOOK 枱啦~講返正題, 今日其實唔算食得多野, 不過樣樣都好好味好滿足就真!!一門沙律 -- 原來好大碟架, 2個人好夠食, 佢個汁酸酸味味好開胃, 正!蟹肉玉子燒 -- LEE個超好味!!!果然係陣店之寶!!蛋入面好多蟹肉汁, 又JUICY 又滑!串燒 - 分別ORDER 左6款串燒, 特別想講, 佢地推介既牛舌, 我覺得厚左啲, 如果薄啲會更好味, 和牛串都值得食丫~湯浸豆腐 -- (唔記得叫咩名) UM, 冇乜特別, 不過豆腐都夠滑, 食落小小咸, 暖暖地咁西京燒 --- 又係勁好味既一道菜~!!魚質好滑流流, 味道有少少偏咸(我食開淡口野), 都係值得推介要試既一道菜!!服務方面都唔錯啦, 冇乜不愉快既感受.環境比較暗, 適合2口子浪漫一番喔~
由於早於2星期前已經BOOK 左位, 所以今日係唔洗等既~

各位有心人記得記得早啲BOOK 枱啦~

服務方面都唔錯啦, 冇乜不愉快既感受.

環境比較暗, 適合2口子浪漫一番喔~
2016-10-04
慶祝紀念