2024-11-28
🌸蟶子,超長嘅蟶子好新鮮!蟶子肉厚,食落口味道仲好鮮甜,肉質爽口彈牙,好味🌸燒帶子大大粒帶子好新鮮,一啲雪藏味都無!加入少少嘅調味,就可以大大提升帶子嘅鮮甜味,肉質厚實但一啲都唔韌口,夾埋紫菜一齊食好好味🌸雞髀肉雞髀肉皮燒至微微焦香,肉質仍然好軟滑,仲好juicy!!🌸雞翼薄身雞翼雞皮燒得焦香,入面都燒得啱啱好,肉質好鮮嫩,完全保留到雞肉嘅肉汁🌸牛舌厚厚,口感爽口,食落口都有好多肉汁,牛肉味好濃郁一啲膻味都無!🌸黑豚腩燒得好香,豚腩肉嘅油脂好豐富,一食落口充滿油脂啲香味🌸燒番薯,細細粒嘅番薯,食落口好清甜,口感幼滑,唔錯!🌸甜粟米好酥脆,食落口仲好香甜!🌸大香菇燒得啱啱好,有淡淡嘅香菇味道,配埋蘿蔔蓉一齊食都好特別🌸芝士年糕,熱辣辣外皮燒至金黃色,好香口,食落口軟糯,但又帶有煙煙韌韌嘅口感,我好鍾意食🌸味噌飯糰,每一粒飯都好有咬口,仲帶有味噌嘅味道,配埋紫菜真係好味🌸豉油飯糰,燒飯團軟硬適中,有微微嘅豉油嘅味道🌸白桃 Soda🌸提子 Soda餐廳裝修有日本居酒屋嘅風格,款款嘅燒物都充滿炭火香味,好有風味!餐廳設有bar枱座位,可以望住廚師製作串燒 !不得不讚嘅係餐廳店員服務態度超友善,
🌸雞髀肉
雞髀肉皮燒至微微焦香,肉質仍然好軟滑,仲好juicy!!
🌸雞翼
🌸燒番薯,細細粒嘅番薯,食落口好清甜,口感幼滑,唔錯!
🌸甜粟米好酥脆,食落口仲好香甜!
🌸豉油飯糰,燒飯團軟硬適中,有微微嘅豉油嘅味道
🌸白桃 Soda
🌸提子 Soda
不得不讚嘅係餐廳店員服務態度超友善,好抵讚