2024-05-17
朋友上次介紹我嚟觀塘呢一間餐廳,話呢間餐廳環境舒服,食物好味,而且服務得好周到!佢哋晏晝有提供半自助午餐,價錢都幾合理,只係每位$178,就可以隨便享用佢哋嘅前菜🍞、沙律菜🥗、沙律🥙、煙三文魚🐟、冷切肉盤🥓及芝士🧀!雖然係免費任食,但係就絕對唔馬虎!前菜既醬料都Mix得幾好,沙律菜都好新鮮!連煙三文魚都係任食超吸引😍😍主菜方面,我哋就揀咗香草醬手工意粉配雞肉白菌🍝 同埋香煎鯛魚柳配甜椒汁🐟,佢哋嘅意粉全部都係自己整嘅,係比較闊身有咬口嘅意粉,配香草醬都幾香㗎!鯛魚柳嘅魚肉就好滑,我幾鍾意!❤️另外呢個半自助午餐已經包含咗是日精選餐湯🥣同埋飲品🍹,我哋當日嘅餐湯好特別,係比較少見嘅紫洋蔥湯!😋😋飲品方面我哋就揀咗茉莉花茶🌼 同埋 橙汁🍊