2024-11-13 621 瀏覽
🌟 星期日我去咗牛大人台灣火鍋吃到飽,真係好開心!📍 地點超方便,就係觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓,無論搭地鐵定巴士都幾輕鬆到達。環境方面,店舖裝修得好靚,氣氛好舒服,真係好適合同朋友聚餐!🥳 食物方面就更加無得輸!我哋有120分鐘任食日本A4黑毛和牛火鍋,食到你滿意為止!而且仲送澳洲M9和牛牛丸兩粒同海鮮拼盤,超抵!🥩🍤特別要提一下日本A4黑毛和牛,肉質超嫩,油花分佈均勻,煮出嚟真係好香好滑,咬落去一口就融化在口,食過一次絕對會想再嚟!😍仲有,海鮮拼盤新鮮得不得了,包括帶子、蟶子、生蠔同鮑魚,每一樣都鮮甜可口,搭配火鍋真係絕配!🍽️最正就係鮮甜的鮑魚任食,仲有『鮑魚三吃』,可以試下古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚同柚子燒汁鮑魚,每一款都好味!😋另外,Häagen-Dazs雪糕任食,甜品控必定會愛上!🍦服務態度方面,店員都好友善,服務一流,令我哋感覺好舒服,真係賓至如歸!大家快啲約埋朋友一齊來享受呢個美好嘅火鍋體驗啦!🎉#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #觀塘美食

另外,Häagen-Dazs雪糕任食,甜品控必定會愛上!🍦

2024-11-10
10 分鐘 (堂食)