2024-07-22 341 瀏覽
之前行去觀塘海濱見到佢門面非常靚,都想試下,可惜上次食左飯無去。今次約左個fd dinner, 就一於試試佢😳兩個人叫左一個pizza 一個意粉,份量都多岩岩好食得曬😂慢煮雞胸車厘茄香草醬扁意粉雞胸肉好嫩滑!佢有另外加左少少香草醬係雞胸度,食落好正!而佢用既香草醬係偏淡,但加埋d 車厘茄,食落又幾fresh 幾開胃!扁意粉彈牙又掛汁,好好味!🥳🥳卡邦尼薄餅依個一定要試,個名有d 特別,但好好食!👍👍選用意大利芝士,吃落奶香味更重,當然拉絲效果都一流!餅底都係我中意個隻,外脆內軟,加上佢有煙肉and 鵪鶉流心蛋做餡料,吃落夠曬香夠曬滑!👍Roast Vegetables依個烤蔬菜有薯仔,紅蘿蔔,粟米,西蘭花,椰菜花,非常足料!加左少少鹽調味,吃到本身既菜既甜味又吃到烤香既味道👍 依個真係想再叫,又健康又好食🥳🥳Tropical Punch由多種水果汁同埋酒調配而成,飲落酒味唔濃,水果味好出,應該係似菠蘿汁橙汁再加少少酒既味道。酸酸地又好開胃👍🥳🥳

兩個人叫左一個pizza 一個意粉,份量都多岩岩好食得曬😂

慢煮雞胸車厘茄香草醬扁意粉

卡邦尼薄餅