2020-01-09 50 瀏覽
今日女女請食飯,仲要食高質日本菜廚師發辨菜,超開心!🥰🥰女女訂左枱在官塘鴻圖道46號菊月町居洒屋,坐上吧枱,可以看到靚仔廚師發辧的一舉一動,刀功、手功似看雜技表演一樣好👀,又可以卿卿天廚師又Nice,我地選左$980一位的廚師發辨,前菜是蒲燒鳗魚,肥美金香,太刀魚是第一次吃的,有D似劍魚口感,廚師加上柚子胡椒鹽特別突顯鮮味,廚師發辨的好處就是時令北海道海產和新出的品種,獅魚魚夾黃菊花又是特別又好味,還有肥美大拖羅夾住紫菜和紫蘇葉一起吃有脆又軟綿的口感我最鐘意,燒物廣島蠔兩吃,一吃是海膽香煎加黑松露蛋白,另一種食法是清酒煮蠔,清香撲鼻滋味無穷,慢煮豬亦做得十分出色,分量十足卷物有黑立魚、紅章魚、深海池魚、吞拿魚赤身件件都是靚仔廚師精心炮製用料上乘的傑作!👍🥰🥰不得不讚淹物醒胃美味與別不同的小食,有酸薑和牛旁還有芋物、面醤蒜子,靚仔廚師幫我加了好几次呢!🙏🙏最後送上鮮甜多汁靜崗蜜瓜,好滿足豐富高質廚師發辨套餐!👍😋😋
今日女女請食飯,仲要食高質日本菜廚師發辨菜,超開心!🥰🥰