2024-10-24
店內嘅裝潢好靚,好適合同家人一齊食晚餐。我哋點咗幾道菜,食材非常新鮮,味道亦都好啱我哋嘅胃口。和牛盛盤:一次過體驗五款唔同嘅和牛部位,真係太爽啦!每一款牛肉嘅色澤都係粉紅色嘅,脂肪分布均勻,燒完之後仲可以食到油脂嘅香氣,滑滑軟軟,一個字,絕!清酒燒蠔:呢個係我見過最大嘅生蠔!蠔肉非常彈牙,咬落去好有嚼勁,仲可以食到鮮甜嘅肉汁,配埋清酒嘅香氣,簡直係人間美味!沙律:沙律嘅份量好大,食到特別滿足!蔬菜非常新鮮,咬落去好清爽,加埋醬料嘅調味,味道更加豐富!和牛海膽壽司:和牛非常肥美,加埋甘甜嘅海膽,使壽司嘅口味層次非常豐富,加上份量好足,真係爽到爆!和牛溫泉蛋丼:和牛配熱辣辣嘅溫泉蛋真係絕配!蛋香包裹住鮮嫩嘅牛肉,味道特別香濃,加埋其他配料嘅獨特味道,整體嘅口感同味道非常正!