餐廳: 四方正宗重慶麻辣火鍋店
資訊:

2023-04-21 498 瀏覽
最近成日都想食辣嘢,經朋友介紹去食呢間正宗重慶麻辣火鍋,本身都好鍾意打邊爐,諗住任食嘅話都應該唔會太出色,抱住冇乜所謂試下囉嘅心態去食,重點一定要book位,因為地方唔大得七張枱,所以一定要提早book!地點唔算好方便喺土瓜灣地鐵站都仲要行10分鐘,但係食物質素就好似逐碟叫既火鍋店咁,好新鮮好好食,食物嘅份量寫一份,嚟到嘅係超級多,寫一碟肥牛,三個人都食唔晒。最出色係鵝腸!爽口!鮮味!其次,係毛肚,大大片擺入口好正我自己唔食奇特野,但我老公就食咗牛鞭同埋田雞同埋食咗超級多雞子,好值得去,就算地點格攝都一定會encore!同埋老闆好好禮貌,食得好開心最後一定要食紅糖糍粑,冇得彈!唯一美中不足嘅係冷氣唔夠有啲熱買單人均$320左右,飲品另外收費,但都好抵食!下次一定會再去
最出色係鵝腸!爽口!鮮味!
其次,係毛肚,大大片擺入口好正
我自己唔食奇特野,
但我老公就食咗牛鞭同埋田雞
同埋食咗超級多雞子,
好值得去,就算地點格攝都一定會encore!
同埋老闆好好禮貌,食得好開心
最後一定要食紅糖糍粑,冇得彈!
唯一美中不足嘅係冷氣唔夠有啲熱
買單人均$320左右,飲品另外收費,