2024-11-04 24 瀏覽
距離香港大學唔遠,以及鄰近中上環寫字樓,都係放lunch或者夜晚放工放學後happy hour嘅好去處,lunch set可以叫餸食飯,夜晚就可以食燒烤串燒飲啤酒,而且佢哋嘅辣嘅程度有唔同程度選擇適合香港人同埋食得辣嘅內地朋友▪️小炒鵝腸:完全超乎想像,鵝腸好有咬口唔會太腍,爽口得來又少少煙靭,而且份量十足,加個白飯真係一流美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟▪️開胃鳳爪:個名叫鳳爪,目的就真係要你開胃,辣味十足,俾人好醒神嘅感覺,最大驚喜係除咗鳳爪,跟碟仲會俾埋膝蓋位置就好似滷水雞軟骨一樣美味指數:🌟🌟🌟🌟▪️紅糖發糕:之前未接觸或者未聽過,第一次食呢個甜品,賣相似馬拉糕,但係味道有啲驚喜,唔算好甜有紅棗嘅味道而質地就是馬拉糕美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟

美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟
美味指數:🌟🌟🌟🌟