2018-09-26 668 瀏覽
有朋友介紹呢到既海南雞同肉骨茶,於是今晚黎開飯,我叫左肉骨茶煲飯,老公叫左檳城蝦麵,服務就一般般,本來預老公會叫海南雞,但佢話想食麵。。。檳城蝦面得一隻蝦,承為$56入面有米粉同油麵,份量都幾多,但餸就比較小,湯底都有蝦味,不過似味精多,呢個價錢黎講,不值得試。。。肉骨茶跟埋油條,肉骨茶都算不錯,承為$78,無野飲跟,就算叫野飲都無跟餐價錢的。味道吾算太濃,但都夠味既,油條淋左,吾好食,好失望,應該付近海皇粥店買,仲要過左夜,因為走時見到佢有一盒剪好左既油炸鬼係到。。。個時佢都收工,咁再留反聽日賣,真係吾知隔左幾多個夜大為扣分,意米水ok既肉骨茶內有豬肚,食到尾有兩舊個樣奇奇怪怪,中間多左層野,吾知吾新鮮定點,問個職員係咪豬肚?中間係咁架?佢就話入去問廚房,之後出反黎淨係答話係豬肚咁我林佢意思就係無問題,但我見到都吾想食整體黎講價錢偏貴,野飯全部正價,食物質素一般,元朗大把好食過佢,無下次
大為扣分,意米水ok既
咁我林佢意思就係無問題,但我見到都吾想食