2020-03-23 101 瀏覽
呢間cafe好光猛 又好靜☀️環境好靚 幾舒服💓幾啱溫書📚.烤雞菠蘿漢堡配檸檬乳酪醬🍔 $88個包真係好足料勁厚 入面好大舊雞扒😍最欣賞係佢個包加左牛油蒜蓉黎焗 唔係就咁一塊包 好香好好味🧈菠蘿好甜好多汁🍍個醬係乳酸醬好特別 酸酸地✨但係檸檬溝奶應該會肚痛?🧐成個漢堡食落勁清新 一啲都唔漏✨不過因為佢好多醬 仲要加埋菠蘿同蕃茄🍅底舊包腍晒😖..咖啡白朱古力多士☕️🍫 $45呢個應該係呢間店嘅signature😋我自己覺得咖啡味唔可以話太濃🙈食落似係帶淡淡咖啡味嘅奶醬多🤣同埋佢啲包太薄了~食落冇乜口感😟.自家製藍莓蛋糕🍰 $28蛋糕比個鬆散 一叉落去就碎晒 比較乾身🙈唔係我expect嘅磅蛋糕😳不過幾鐘意佢唔太甜 同埋都幾多藍莓💜係健康版嘅甜品🤫我同朋友都幾鐘意💯.伯爵茶鮮奶朱古力🍵🥛 +$10朱古力味同伯爵茶味balance得幾好🤩不過唔好期望個茶味會好濃🤭係一杯帶淡淡清香伯爵茶味嘅朱古力奶😛btw好鐘意個拉花🥰.Brew coffee ☕️ $0跟餐送嘅~我自己唔太識品嘗咖啡🤫佢話係用咗巴西豆🇧🇷不過都係普普通通嘅齋啡🤣
呢間cafe好光猛 又好靜☀️環境好靚 幾舒服💓幾啱溫書📚
烤雞菠蘿漢堡配檸檬乳酪醬🍔 $88