5天前 0 瀏覽
#20250125 📝📍 #JsCUCINA @js_cucina 荔枝角瓊林街83號A座1樓101號舖 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🥢 #是日餐湯 🥢 #水耕菜沙律 💭 一向以為荔枝角都係工廈林立,唔講唔知原來有啲咁靚既地方食野,見佢地個menu得兩三頁,證明專心做好每一樣野食好值得支持下💪🏼叫set有湯或者沙律跟,是日靚湯係南瓜湯,creamy得尼有滿滿既南瓜香氣🎃沙律係用黑醋配水耕菜整成,清新健康又開胃~.#手工波浪寬麵條配義大利牛肝菌及藍芝士忌廉汁 $138💭 係一碟應該用羹既意粉🥄手工意粉大大塊好似窗簾咁,好貼心咁剪開過食起上尼就方便好多,咬落煙煙韌韌好高質,標榜全部用橄欖油而唔用msg🍝個汁超濃郁,完全可以當蘑菇湯咁飲,所以話呢碟野應該要用羹食,仲有好多蘑菇做配料,連埋意粉一齊食完全唔覺得dry🍄‍🟫.#烤法國無激素春雞半隻配烤香草蔬菜 $138💭 首先隻雞用左唔同既蔥薑醋好醃,食落好滑好入味,撕開見到好juicy非常吸引🐔另外係佢唔只隻雞惹味,連側邊啲配菜都焗過,有蕃茄🍅薯仔🥔豆角同紅蘿蔔🥕有菜有肉勁健康!. 🥢 #熱檸檬水 🥢 #熱蒸餾檸檬茶 💭 個set仲
#20250125 📝

#手工波浪寬麵條配義大利牛肝菌及藍芝士忌廉汁 $138

#烤法國無激素春雞半隻配烤香草蔬菜 $138

🥢 #熱檸檬水
🥢 #熱蒸餾檸檬茶
💭 個set仲包埋野飲,唔使加錢就有普通檸茶檸水呢啲餐茶飲,亦都可以加錢轉特飲,見佢啲咖啡都好別緻☕️ 原來佢12月開始逢星期五同六會有Happy Hour 意大利紅酒做買一送一$68/杯、$198/枝,行過路過真係唔好錯過喇🍷

#荔枝角美食 #🐷在荔枝角 #🐷_食
#打卡cafe