之前食過西環店覺得𣎴錯~見到灣仔開左新分店又黎試下~仲要有100分鐘任食美國安格斯牛扒😍😍👉🏻100mins Free Flow Steak $258/ppl一開始店員會送上每人1碗是日濃湯及蒜茸包當晚是菠菜蘑菇濃湯~香濃又Creamy菠菜味好出,濃稠度剛剛好👍🏻暖胃一流之後就會上小食· 帶頭吉列虎蝦 - 蝦滿大隻的~啖啖肉👍🏻好味·吉列酥炸生蠔 - 雖然唔大隻,但蠔味都幾濃👍🏻忍唔住食多左幾隻😍😍·墨西哥脆辣雞翼鎚 - 有明顯的香辛料味,但不會好辣~肉質有少少乾,但整體不錯·卡真炸雲吞 - 內裡有大大隻蝦肉😍好味·脆脆魚手指 - 正常 👉🏻美國安格斯牛板腱扒到主角上場~煎得好靚仔😍😍切開仲有肉汁~熟度約係medium rare~牛扒偏瘦但肉味濃👍🏻不會好韌,容易切開~同附上的醬汁好夾☺️對於食肉獸來說會很滿足🥰底下的薯條都好正🙌🏻  🎈總歸一句: 上菜速度都ok~有成100分鐘任食~一定食到幾轉~輕鬆回本🥰🙌🏻另外店裡仲有好多手工啤~好酒的人一定愛👍🏻
之前食過西環店覺得𣎴錯~見到灣仔開左新分店
又黎試下~仲要有100分鐘任食美國安格斯牛扒😍😍

一開始店員會送上每人1碗是日濃湯及蒜茸包
當晚是菠菜蘑菇濃湯~香濃又Creamy
菠菜味好出,濃稠度剛剛好👍🏻暖胃一流

之後就會上小食
· 帶頭吉列虎蝦 - 蝦滿大隻的~啖啖肉👍🏻好味