2009-03-23 26 瀏覽
今日同幾朋友去花展前,約左去食野,今曰附近d餐廳好多人,之後行左去榮發,入去後係勁 多人,無計果一刻都有d餓,算數費事周為貢,有枱就坐,我d朋友一睇餐牌後就話超多野食,我就極力推介雞扒撈丁比我朋友試(因為我d朋友第一次嚟食)今次我地點左雞扒撈丁&吉列猪扒拼酸辣烏冬&芝士白菌焗吞拿魚多士&奶油豬仔包&雞比沙律&豬扒炒出前一丁等等...............前者幾款都好好食but豬扒炒出前一丁d豬扒勁硬好似柴皮又唔夠味可以用一個字來形容<差>no good之前兩晚有食過晚飯d小炒都唔係禁得反而d特餐同雞扒撈丁&公司三文治就比較好食,重有今日個阿伯沖果杯奶茶超難飲比起夜晚個肥仔師傅果杯差得遠,順帶一題,埋單時個收銀阿姐d態度極差好似佢殺父仇人禁<<增佢十萬九千七咩>>反而d樓面好好多(有禮貌好多)
反而d樓面好好多(有禮貌好多)
2009-03-22