*$48大大碗三拼牛肉鯪魚球雲吞麵* 🍢🍜去開佐敦嘅,我又同朋友去搵食,沾仔記就係我嘅不二選擇!🤩入到去個餐牌一睇主打食三樣嘢鮮嫩牛肉🐮手打鯪魚球🐠大大粒雲吞🦐三拼高質面底🥳只係需要$48加多$12可以轉做蝦子撈麵!面質一如既往嘅爽口冇鹼水味,我最鍾意就係佢嘅牛肉真係好嫩滑👍,其次就係大大粒雲吞份量十足,朋友就好鍾意鯪魚球覺得比茶樓嘅更加好食😆。另外好欣賞佢加$26竟然有豆苗食,連埋個自家調製嘅蠔油,又唔會太鹹🥰一路食一路都見到全場爆滿,職員都好有效率咁工作,坐位亦都好舒服,比一般嘅雲吞麵來得企理,目測都有好多外國人特登嚟朝聖📸!誠意推薦鍾意食麵嘅朋友!地址:佐敦廟街300號地舖@chillchill_aloye@@jimchaikee_jordan#佐敦美食#雲吞#香港特色#美食推薦 #食好西#聚會#hkfood#香港美食#foodiehk #foodpics #hkfood #foodstagram #foodie #hkig #igers #foodblogger #foodislife #hkfoodie #hkigdaily #hkeat #foodie
*$48大大碗三拼牛肉鯪魚球雲吞麵* 🍢🍜

去開佐敦嘅,我又同朋友去搵食,沾仔記就係我嘅不二選擇!🤩

入到去個餐牌一睇主打食三樣嘢
鮮嫩牛肉🐮
手打鯪魚球🐠
大大粒雲吞🦐
三拼高質面底🥳
只係需要$48加多$12可以轉做蝦子撈麵!

地址:佐敦廟街300號地舖

@chillchill_aloye