2024-11-02 560 瀏覽
牛大人新推出嘅A4日本黑毛和牛放題,聽落已經好吸引!今次試咗,真係值回票價!首先,肉品已經升級到A4日本黑毛和牛,油花分佈均勻,入口即溶,肉質鮮嫩😋 而且仲送埋M9和牛牛丸同埋一個豐富嘅海鮮拼盤,包括蟶子、鮑魚、蠔、帆立貝,全部都非常新鮮!最驚喜嘅係,佢哋仲有四款鮑魚任食!古法酒醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚同火鍋鮑魚,每款嘅味道同口感都唔同,各有特色。酒醉鮑魚酒香濃郁,炭燒鹽蔥鮑魚香脆惹味,柚子燒汁鮑魚酸甜開胃,火鍋鮑魚就鮮甜彈牙。可以一次過試晒咁多款鮑魚,真係好滿足😍我哋叫咗期間限定嘅魚白湯三文魚豆腐鍋,幾足料。最後當然唔少得甜品,有Häagen-Dazs雪糕任食🍦 飲品方面,我試咗佢哋新出嘅乳清蛋白荔枝玉露,含有豐富蛋白質,味道唔會太甜,啱晒我呢啲注重健康嘅人🫰🏻朋友就飲少爺啤🍻打邊爐夠哂爽!