2024-02-02 121 瀏覽
呢間之前都食過幾次🤍因為大份又好味!Moko 新世紀廣場開左間新分店,有Care Bears主題既餐單😍非常吸引🤍熊仔頭螄蚶拌飯濃郁鮮甜既海鮮味,另加有蒜同辣椒調味,混合軟糯米飯,口感層次豐富Cloudseeker彩雲窩夫窩夫有驚喜,蛋味濃,口感亦夠鬆軟,唔會乾爭爭,上面加左彩虹碎碎好搶眼,橘子亦多汁,整個窩夫既配搭都好夾Care-a-lot彩虹樂園蛋糕非常岩打卡,蛋糕係一層層彩虹色,仲有條彩色片狀軟糖,小朋友見到都好開心!🫶🏻濟州柑橘乳酪佢呢間最signature既飲品🤍基本上麻枱枱都會叫咁制,次次黎我都會叫!奶香得黎又順滑,橘子既酸甜又令乳酪多份清爽,非常夾!Starbuddies 紫薯南瓜冰愛好紫薯朋友仔一定要叫,唔會太甜,同埋佢做到有三層顏色,基本上成個系列都好繽紛,中意Care Bears既朋友仔真係要去下呀😍

熊仔頭螄蚶拌飯

Cloudseeker彩雲窩夫