2015-05-25 415 瀏覽
ccan 早餐 雞扒,蘿蔔糕,杏霜。再加$6.5加香菇肉絲面。雞扒…um,只可以話熟既,跟住,如果佢落多D汁比我就好啦,完全唔夠。D蛋就系乾針針既,同M記D蛋無得比。粟米都係好乾,好似唔夠水用咁喊出來。腸仔擺得太耐都係好乾,得雞扒因為有汁好少少,但係汁都係唔夠。蘿蔔糕有眼見,勁細塊,出去飲茶都大舊過ccan。香菇肉絲面…um,其實ok既,$6.5姐,好似唔應該要求太多。香菇肉絲ok,但係面好難食。不過都無得揀既啦,D $6.5既面全部都係咁樣既,已經死心。杏仁霜就每次睇姨姨心情,心情好濃d,心情唔好淡d,唉,睇運氣。Anyway,早餐系ccan來講都係其實ok既la,但係ccan對比其他餐廳真係不如食屎,大家自己衡量;啦。
2015-04-17