2023-08-14 32 瀏覽
今個weekend見咁好太陽就去左西貢玩下~行過見到呢間餐廳新開係食龍蝦~一於入去CHILL下~龍蝦春卷蝦春卷就成日食,龍蝦春卷真係第一次食!一客有5件,炸到脆卜卜賣相好吸引!新鮮炸起入面仲食到龍蝦肉,餡料熱到辣口~配埋既醬汁仲有D金箔係面,成個感覺即刻upgrade左!西式香草蒜香龍蝦一上檯已經聞到好香蒜香味,龍蝦用香草同炸蒜調味,重口味既朋友仔勁鍾意!龍蝦大大隻鮮橙色,見到已經胃口大開!入面既龍蝦肉爽口彈牙,邊個話龍蝦一定要配伊麵~只要用好既調味就算就咁食都勁出色好味~龍蝦包身為包控既我當然唔會錯過龍蝦包~包體係用南瓜籽同芝麻既麵包~食落有咬口得黎又香又健康~入面既龍蝦肉份量剛好,配埋炒洋蔥同生菜,口感好豐富~配埋既薯圈亦好脆口,點茄汁食真係冇得輸!
龍蝦春卷

西式香草蒜香龍蝦